Δήμος Τήνου: Ασφαλιστικά μέτρα κατά των ανεμογεννητριών και ντόπιου επιχειρηματία

Κανένα σχόλιο

Ασφαλιστικά μέτρα με τα οποία ζητά την προσωρινή παύση των εργασιών εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο νησί, κατέθεσε ο Δήμος Τήνου.

Τα μέτρα στρέφονται κατά της εταιρείας «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Ε.Π.Ε.» που διαχειριζεται το έργο άλλα και κατά του ντόπιου επιχειρηματία και της εταιρείας του «ΒΙΔΑΛΗΣ ΜΠΕΤΟΝ Α.Β.Ε.Ε.», ο οποίος προμηθεύει με τσιμέντο την εταιρία, παρά την γενικευμένη κατακραυγή στο νησί.

Σε αυτή, ο Δήμος επικαλείται καταπάτηση δημόσιας έκτασης κατά τη διάρκεια των εργασιών, παραθέτοντας μάλιστα και σχετικό ορθοφωτοχάρτη ο οποίος αποδικνύσει του λόγου το αληθές.

"Sponsored links"

Σημειώνεται ότι την Τεταρτη σημειώθηκαν επεισόδια στο νησί, όταν ΜΑΤ ξυλοκόπησαν και συνέλαβαν κατοίκους που είχαν αποκλείσει το δρόμο, ζητώντας παύση των εργασιών.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν πρωτοφανείς για τη νησιωτική Ελλάδα και οι ντόπιοι απάντησαν με μαζική συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από το ΑΤ Τήνου, που κρατούνταν οι συμπολίτες τους.

topontiki.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις