Δήμος Χανίων: Έργα 1,6 εκατ. ευρώ αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων στο «Κρήτη 2014-2020»

Κανένα σχόλιο

Δυο έργα για την ενεργειακή αναβάθμιση δημοσίων κτιρίων στον δήμο Χανίων εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα, «Κρήτη 2014-2020».Τα δύο έργα συμπεριλαμβάνονται στον οριστικό πίνακα αξιολογημένων προτάσεων για την συμμετοχή των δήμων της Κρήτης στο συγκεκριμένο πρόγραμμα με χρηματοδότηση για παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης στον δήμο Χανίων, συνολικού ύψους 1.660.000 ευρώ.Όπως ανακοίνωσε ο δήμος, πρόκειται για το έργο που αφορά στην ενεργειακή αναβάθμιση του Ναυταθλητικού Κέντρου Σούδας, για την οποία εξασφαλίστηκαν 1.360.000 ευρώ και για την ενεργειακή αναβάθμιση του νηπιαγωγείου Αγίας Μαρίνας, για την οποία εξασφαλίστηκαν 300.000 ευρώ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο δήμος, «με τη σημαντική αυτή εξέλιξη, δρομολογούνται χρόνιες αναγκαίες παρεμβάσεις στα εν λόγω κτίρια, όπου θα αναβαθμίσουν την ποιότητα χρήσης τους και θα βελτιώσουν το ενεργειακό αποτύπωμα του δήμου Χανίων».

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του δήμου στο συγκεκριμένο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη 2014-2020», ο δήμος Χανίων συμμετείχε με τις δύο προτάσεις που έγιναν δεκτές και οι δύο, συγκεντρώνοντας μάλιστα, υψηλή βαθμολογία μέσα στις πρώτες θέσεις στον πίνακα κατάταξης.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις