Δήμος Χανίων: Αν δεν έχετε ρεύμα δεν χρειάζεται να πληρώνεται τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού – Τι πρέπει να κάνετε

Κανένα σχόλιο

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων, που είχαν προβεί σε διακοπή ηλεκτροδότησης του ακινήτου τους για οποιοδήποτε διάστημα μεταξύ 1/1/2009 έως 19/7/2018 έχουν εξάμηνη προθεσμία (έως 19/1/2019 ) να  καταθέσουν στον  Δήμο Χανίων αίτηση απαλλαγής τους από τη χρέωση δημοτικών τελών, στην οποία θα επισυνάπτουν τα εξής δύο δικαιολογητικά:

  1. Βεβαίωση της ΔΕΗ περί διακοπής της ηλεκτροδότησης του ακινήτου, και
    2. Υπεύθυνη δήλωσή τους προς το Δήμο ότι το ακίνητο δεν ηλεκτροδοτείτο και δεν χρησιμοποιείτο καθ΄ οποιονδήποτε τρόπο (άρθρο 222 του Ν. 4555/19-7-2018).

ΝΕΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ (ΜΕΤΑ ΤΗΝ 19/7/2018)

Από 19/7/2018 οι ιδιοκτήτες ακινήτων για να απαλλάσσονται πλήρως από τα δημοτικά τέλη καθαριότητας-φωτισμού, όταν το ακίνητό τους δεν ρευματοδοτείται και δεν χρησιμοποιείται (είναι κενό), οφείλουν αμέσως μετά τη διακοπή της ηλεκτροδότησης να καταθέτουν στο Δήμο Χανίων αίτηση απαλλαγής τους από τη χρέωση δημοτικών τελών, στην οποία να επισυνάπτουν τα εξής δύο δικαιολογητικά:

"Sponsored links"

1. Βεβαίωση της ΔΕΗ περί διακοπής της ηλεκτροδότησης του ακινήτου και

2.    Υπεύθυνη δήλωσή τους προς το Δήμο ότι το ακίνητο δεν ηλεκτροδοτείται και δεν χρησιμοποιείται καθ΄ οποιονδήποτε τρόπο (άρθρο 222 του Ν. 4555/19-7-2018).

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις