Δήμος Χανίων προς Πρωτοβουλία Πολιτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: «Και οι υπόλοιποι Χανιώτες έχουν δικαίωμα στη διατύπωση απόψεων, που μπορεί να μην ταυτίζονται με τις δικές σας»

Κανένα σχόλιο

Στην ακόλουθη τοποθέτηση προέβη σήμερα, Παρασκευή 20/4/2018, η δημοτική αρχή των Χανίων αναφορικά με την ανακοίνωση της “Πρωτοβουλίας Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου”.

“Όπως επανειλημμένα έχει εξηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον ίδιο το Δήμαρχο, μετά από τον δημόσιο διάλογο, που έχει ξεκινήσει διαδικτυακά από τον Δήμο, το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων θα αποφασίσει για τις επιτρεπόμενες χρήσεις και τα πολεοδομικά ζητήματα, που αφορούν το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου, οπότε οτιδήποτε άλλο είναι πλεονασμός.

Θα πρέπει επίσης να γίνει κατανοητό από τους συμπολίτες μας της “Πρωτοβουλίας Χανιωτών”, οι απόψεις των οποίων είναι σεβαστές στο πλαίσιο του δημόσιου διαλόγου, ότι και οι υπόλοιποι Χανιώτες έχουν δικαίωμα στη διατύπωση απόψεων, που μπορεί να μην ταυτίζονται με τις δικές τους”.

"Sponsored links"

Να υπενθυμίσουμε ότι χθες η «Πρωτοβουλία Χανιωτών για το στρατόπεδο Μαρκοπούλου» κατέθεσε ένσταση επί της Αναθεώρησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου που αφορά στην πολεοδόμηση τμήματος του στρατοπέδου. Η ένσταση έχει υπογραφές από 580 πολίτες, που αντιδρούν στην πολεοδόμηση του στρατοπέδου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις