Δήμος Χανίων: Σε βλάβη του κεντρικού διακόπτη της ΔΕΗ οφείλονται τα αναμμένα φώτα στα Χανιά μέρα μεσημέρι

Κανένα σχόλιο

Απάντηση έδωσε στη δημοσιότητα ο Δήμος Χανίων σχετικά με το δημοσίευμά μας για τα αναμμένα φώτα μέρα μεσημέρι σε κεντρικούς δρόμους των Χανίων. Όπως αναφέρει, το πρόβλημα δεν οφείλεται στις υπηρεσίες του Δήμου αλλά σε βλάβη στον κεντρικό διακόπτη της ΔΕΗ. Μάλιστα, σημειώνει ότι το πρόβλημα παρατηρήθηκε σε όλο το νομό Χανίων και όχι μόνο στο Δήμο Χανίων.

Πιο αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

Ο Δήμος Χανίων, κατόπιν ενημέρωσης που έλαβε από το τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών έργων και κυκλοφορίας του Δήμου Χανίων ενημερώνει ότι την Τετάρτη (18/7) προέκυψε πρόβλημα στον κεντρικό διακόπτη της ΔΕΗ.

"Sponsored links"

Συνέπεια αυτού ήταν να παραμένουν αναμμένοι οι στύλοι Δημόσιου ηλεκτροφωτισμού μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες, σε όλο το Νομό Χανίων και φυσικά στις περιοχές που εντάσσονται στο Δήμο Χανίων.

Ο Δήμος Χανίων έγκαιρα έλαβε τη συγκεκριμένη ενημέρωση και ήταν “εις γνώση του” το συγκεκριμένο πρόβλημα το οποίο οφείλεται σε βλάβη του κεντρικού διακόπτη της ΔΕΗ.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις