14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Δήμος Χανίων: Σε βλάβη του κεντρικού διακόπτη της ΔΕΗ οφείλονται τα αναμμένα φώτα στα Χανιά μέρα μεσημέρι

Ημερομηνία:

Απάντηση έδωσε στη δημοσιότητα ο Δήμος Χανίων σχετικά με το δημοσίευμά μας για τα αναμμένα φώτα μέρα μεσημέρι σε κεντρικούς δρόμους των Χανίων. Όπως αναφέρει, το πρόβλημα δεν οφείλεται στις υπηρεσίες του Δήμου αλλά σε βλάβη στον κεντρικό διακόπτη της ΔΕΗ. Μάλιστα, σημειώνει ότι το πρόβλημα παρατηρήθηκε σε όλο το νομό Χανίων και όχι μόνο στο Δήμο Χανίων.

Πιο αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

Ο Δήμος Χανίων, κατόπιν ενημέρωσης που έλαβε από το τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών έργων και κυκλοφορίας του Δήμου Χανίων ενημερώνει ότι την Τετάρτη (18/7) προέκυψε πρόβλημα στον κεντρικό διακόπτη της ΔΕΗ.

Συνέπεια αυτού ήταν να παραμένουν αναμμένοι οι στύλοι Δημόσιου ηλεκτροφωτισμού μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες, σε όλο το Νομό Χανίων και φυσικά στις περιοχές που εντάσσονται στο Δήμο Χανίων.

Ο Δήμος Χανίων έγκαιρα έλαβε τη συγκεκριμένη ενημέρωση και ήταν “εις γνώση του” το συγκεκριμένο πρόβλημα το οποίο οφείλεται σε βλάβη του κεντρικού διακόπτη της ΔΕΗ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...