16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Δίκη Τοπαλούδη: Επίθεση δέχθηκε η εισαγγελέας Αριστοτέλεια Δόγκα

Ημερομηνία:

Επίθεση στην οδό Ευελπίδων δέχτηκε το βράδυ της Κυριακής η εισαγγελέας Αριστοτέλεια Δόγκα, η οποία είχε βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας για την αγόρευσή της στη δίκη Τοπαλούδη, σύμφωνα με το tvxs.gr.

Η ίδια, είχε πει σε οικεία της πρόσωπα, ότι δεχόταν απειλές εδώ και μέρες και είχε ειδοποιήσει τις αρχές.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, γείτονες της εισαγγελέως είδαν έντρομη την Αρ. Δόγκα, χτυπημένη στο κάτω χείλος και με παραμορφωμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Σε σημείο, πολύ κοντά στο σπίτι της εισαγγελέως, άνδρες της ομάδας Δίας περικύκλωσαν και συνέλαβαν άνδρα που επέβαινε σε αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες,  η εισαγγελέας μιλούσε έντονα στους αστυνομικούς, λέγοντας: «Δύο μέρες σας καλώ και δεν δώσατε σημασία» και ζήτησε να πάρουν τηλέφωνο τον εισαγγελέα υπηρεσίας.

Η Αρ. Δόγκα, οδηγήθηκε με συνοδεία αστυνομικού στο σπίτι της, ενώ άγνωστα παραμένουν για την ώρα τα κίνητρα του δράστη ή των δραστών.

Ως εισαγγελέας στη δίκη Τοπαλούδη, η  Αρ.Δόγκα με μια φορτισμένη συναισθηματικά αγόρευση είχε ζητήσει να κηρυχθούν ένοχοι οι δυο κατηγορούμενοι, ο 23χρονος Ροδίτης και ο 21χρονος συγκατηγορούμενός του, και απέρριψε όλους τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς που προέβαλλαν και οι δυο στις απολογίες τους, αφήνοντας παράλληλα και αιχμές για προσπάθειες να «κουκουλωθεί» η υπόθεση.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...