Δίπλα στους γονείς και μαθητές του ΕΠΑΛ Βρυσών ο Σύλλογος Γονέων του Γ.Λ. Βάμου

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών του Γενικού Λυκείου Βάμου εκφράζει τη συμπαράστασή του στους μαθητές και γονείς του ΕΠΑ.Λ. Βρυσών και στηρίζει τις κινητοποιήσεις του.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Ως γονείς κι εμείς παιδιών του ίδιου δήμου , συμμεριζόμαστε την αγωνία των μαθητών, των γονιών και των καθηγητών τους που βλέπουν το σχολείο τους να αποδυναμώνεται, με ορατό πια το ενδεχόμενο να μπει οριστικό λουκέτο. Διεκδικούμε  μαζί τους ένα σχολείο σύγχρονο, που να καλύπτει τις μορφωτικές ανάγκες όλων των μαθητών, ανεξάρτητα από τον αριθμό τους.

"Sponsored links"

Εδώ και τώρα να λειτουργήσουν όλες  οι Ειδικότητες!

Να μπει τέλος στο νόμο-θηλιά για το όριο του κατώτατου αριθμού μαθητών ανά τμήμα!

Ένα σχολείο πρέπει να λειτουργεί απρόσκοπτα και χωρίς διακοπή, για να επιτελέσει το εκπαιδευτικό έργο του. Όταν ανοιγοκλείνουν οι Ειδικότητές του, αποθαρρύνονται οι μαθητές να φοιτήσουν σε αυτό και όσοι το τολμούν βιώνουν την ανασφάλεια του να βρεθούν αργά ή γρήγορα σε σχολεία μακριά από το Δήμο τους.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΣΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις