17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Δίωξη για κακούργημα στον 25χρονο για την επίθεση με καυστικό υγρό στο προσωπο σε έγκυο 4 μηνών

Ημερομηνία:

Κατηγορία κακουργηματικού βαθμού απήγγειλε ο Εισαγγελέας σε βάρος του 25χρονου που συνελήφθη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος εγκύου στην Κυψέλη.

Σε βάρος του συλληφθέντα ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και διαβίβασε την δικογραφία στον ανακριτή από τον οποίο ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής προς Δευτέρα, στην οδό Ηπείρου, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο νεαρός συνελήφθη μέσα στο διαμέρισμα που διαμένει στην Αθήνα. Ο δράστης είναι παλιός γνωστός της 25χρονης και συναντήθηκαν αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής για να συζητήσουν. Σε κάποια στιγμή, όμως, ο 25χρονος επιτέθηκε στη γυναίκα, που βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, με καυστικό υγρό, με το οποίο είχε εμποτίσει ένα πανί. Αμέσως μετά, η νεαρή διακομίστηκε με εγκαύματα στο πρόσωπο στον “Ευαγγελισμό”.

Αρχικά η ίδια είχε πει στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε το δράστη αλλά μετά ανακάλεσε και τώρα κατονόμασε έναν παιδικό της φίλο ο οποίος ήθελε να κάνει κακό σε εκείνη και την οικογένεια της (όπως είπε), και της έριξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο.

«Πήγα στο φαρμακείο με μια φίλη μου. Με είδε και μου ζήτησε να πάμε πιο πέρα να μιλήσουμε. Με τον δράστη είμαστε παιδικοί φίλοι. Ήθελε να καταστρέψει εμένα και την οικογένειά μου. Προσπάθησε να με σκοτώσει. Επιθυμώ την ποινική του δίωξη», ανέφερε η 25χρονη στην συμπληρωματική της κατάθεση.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...