Δανέλλης για Καμμένο μετά τον χαρακτηρισμό ως “συνοδός πολυτελείας”: Δεν απαντώ στον ξεπεσμό ύβρεων

Κανένα σχόλιο

Δεν πρόκειται να απαντήσω σε πρώτο πρόσωπο, στον ξεπεσμό υβριστικών δηλώσεων, από πρόσωπα που δυστυχώς με την ψήφο του λαού, επιλέχθηκαν να τον εκπροσωπούν στο κοινοβουλευτικό μας σύστημα» είπε μεταξύ άλλων στον 98,4 ο ανεξάρτητος βουλευτής Ηρακλείου και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ πλέον Σπύρος Δανέλλης, με αφορμή δημόσια ανάρτηση του πρώην κυβερνητικού εταίρου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Καμμένου , ο οποίος χαρακτήρισε την υποψηφιότητα των Δανέλλη – Κουντουρά με το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ υποψηφιότητες «συνοδών πολυτελείας»

Το tweet του Πάνου Καμμένου:

«Εχθές όπως με αγωνία όλοι οι Έλληνες περιμέναμε ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και τους πρώτους στην ιστορία υποψηφίους ευρωβουλευτές -αποστάτες «πολιτικούς συνοδούς πολυτελείας». ΥΓ. Τατσόπουλος και Ψαρριανός της ΝΔ δεν είναι πολυτελείας…..»

"Sponsored links"

Ο Σπ. Δανέλλης , εξήγησε γιατί για τον ίδιο η συμπόρευση στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι θέμα αρχής , όπως και στο εσωτερικό με την διαχρονική του όπως είπε αντίληψη για την ανάγκη συγκρότησης ενός προοδευτικού πόλου στην κοινωνία.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις