15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Δανέλλης: Δίνω ψήφο εμπιστοσύνης, στηρίζω τις Πρέσπες, δεν προσχωρώ στον ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία:

Επιστρέφοντας ελαφρώς παραλλαγμένη τη φράση που του απηύθυνε ο Σταύρος Θεοδωράκης («αυτό που έκανες είναι χειρότερο από έγκλημα, είναι λάθος»), καλώντας τον επικεφαλής του Ποταμιού και τους πρώην συνοδοιπόρους του να μην κάνουν «ούτε το έγκλημα ούτε το λάθος» ολοκλήρωσε την ομιλία του στο κοινοβούλιο ο Σπύρος Δανέλλης, καταχειροκροτούμενος από τα κυβερνητικά έδρανα.

«Δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι προσχωρώ στο ΣΥΡΙΖΑ», ξεκαθάρισε ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού, βάζοντας τέλος στη σχετική σεναριολογία. Ανέφερε ακόμα ότι «η συμφωνία των Πρεσπών είναι επωφελής για την πατρίδα, αλλά η κοινωνία φαίνεται έχει κατεβάσει ρολά στη λογική».

Αναφερόμενος στις επιθέσεις εναντίον του διεμήνυσε πως «δεν με πτοούν οι απειλές» για να προσθέσει: «Αντιλαμβάνομαι την επίθεση που δέχομαι από μερίδα του Τύπου που έχουν μάθει να λειτουργούν ως γραφεία κομματικής προπαγάνδας».

«Τα λάθη που έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια δεν αποτελούν κολυμβήθρα του Σιλωάμ για όσους μας έχουν φέρει σε αυτήν την κατάσταση», είπε ακόμα, ενώ, απευθυνόμενος προσωπικά στον Σταύρο Θεοδωράκη, διερωτήθηκε «τι σχέση έχει το Ποτάμι με τη Νέα Δημοκρατία».

Ο Σπύρος Δανέλης έκανε λόγο για μια «βιώσιμη συμφωνία που δίνει κύρος και αίγλη στην Ελλάδα» και κατέληξε λέγοντας: «Ο πολιτικός οφείλει να ακολουθήσει την συνείδησή του αταλάντευτα».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...