ΔΑΠ ΝΔΦΚ: Νίκη της λογικής η λήξη της κατάληψης στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή της η ΔΑΠ ΝΔΦΚ χαιρετίζει την απόφαση που λήφθηκε από τη Γενική Συνέλευση των φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης για λήξη της κατάληψης.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Η πιο μαζική Γενική Συνέλευση των τελευταίων ετών στο Πολυτεχνείο Κρήτης επισφραγίστηκε από τη νίκη της λογικής!

"Sponsored links"

Μια νίκη πρωτοβουλίας απέναντι στην παρακμή, νίκη εξέλιξης ενάντια στην οπισθοδρόμηση όσων θέλουν τα ιδρύματα μας κλειστά, μία νίκη που δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης!

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό τον αγώνα και σας διαβεβαιώνουμε πως θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για να υλοποιηθούν οι προτάσεις του πλαισίου μας, οι προτάσεις που εσείς διαλέξατε και στηρίξατε!

Η επιμονή είναι δύναμη, σε συνδυασμό με την υπομονή είναι υπερδύναμη!
#daptuc
#anoixtisxoli

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις