Δασικοί χάρτες – Παγκρήτια σύσκεψη στον Προφήτη Ηλία

Κανένα σχόλιο

Η Οργάνωση Αμπελουργών και Ελαιοπαραγωγών Κρήτης έρχεται να πάρει με δυναμικό τρόπο δυναμικά θέση στο θέμα των δασικών χαρτών, διοργανώνοντας συνάντηση παγκρήτιου χαρακτήρα, αυτό το Σάββατο, στις 11 το πρωί, στην έδρα της, στο Πολύκεντρο του Προφήτη Ηλία.

Προσκλήσεις έχουν λάβει ή και θα λάβουν εκπρόσωποι της Οργάνωσης απ’ όλους τους νομούς της Κρήτης. Όπως ξεκαθαρίζεται, θα τηρηθούν απόλυτα και ευλαβικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Δευτερευόντως, τα μέλη της Οργάνωσης θα συζητήσουν και για την νέα ΚΑΠ, με την συνάντησή τους να αποτελεί… προάγγελο ενός μεγάλου (σχετικού) συνεδρίου που θα διοργανωθεί τις επόμενες ημέρες.

"Sponsored links"

Το προσεχές διάστημα, επίσης, οι εκπρόσωποι των Αμπελουργών και των Ελαιοπαραγωγών σκοπεύουν να ανέβουν και στην Αθήνα, για να έχουν επαφές στα συναρμόδια Υπουργεία.

Ήδη έχει υπάρξει επαφή με τον γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και με το γραφείο του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα.

“Το φυσικό περιβάλλον πρέπει να προστατευτεί” σημείωσε στο Cretalive ο πρόεδρος της Οργάνωσης Πρίαμος Ιερωνυμάκης, υποστηρίζοντας πως “οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι σέβονται και το διατηρούν καθαρό το φυσικό περιβάλλον. Οι δασικοί χάρτες είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα το εάν χάνονται ή θα χαθούν περιουσίες, γι’ αυτό και πρέπει να ελέγξουμε κάποια πράγματα”.

Cretalive

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις