Δείτε τα βίντεο που ψήφισαν οι πεντε πόλεις της Κρήτης για το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Πολύ Μικρού Μήκους Très Court

Κανένα σχόλιο

Πάνω από 500 θεατές παρακολούθησαν και ψήφισαν ταυτόχρονα τις ταινίες  της 20ής έκδοσης του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Πολύ Μικρού Μήκους Très Court, που παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 4 Ιουνίου ταυτόχρονα σε όλη την Κρήτη (5 πόλεις) από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων,  συμμετέχοντας σε μία παγκόσμια κινηματογραφική εμπειρία μαζί με άλλες  70 πόλεις σε 27 χώρες.

Το  Très Court διοργανώνεται τα τελευταία 3 χρόνια στην Ελλάδα από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων ταυτόχρονα στα Χανιά, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο, τον Άγιο Νικόλαο και τη Σητεία. Καθώς πρόκειται για διαγωνιστικό φεστιβάλ, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν την καλύτερη ταινία. Έτσι καθορίζουν μαζί με τις υπόλοιπες 70 πόλεις από όλον τον κόσμο τον νικητή του Βραβείου Κοινού!

Το κρητικό κοινό έδειξε την προτίμησή του σε ταινίες με χιούμορ αλλά και με στοχαστική διάθεση για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

"Sponsored links"

Παρακάτω, οι τρεις πρώτες ταινίες όπως αναδείχθηκαν στη ψηφοφορία της κάθε πόλης:

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ TRES COURT

Αυτά ψήφισε η Κρήτη στο Très Court 🥇

Happiness 👉

Είμαι Ντροπαλός 👉

https://www.festivalnikon.fr/video/2017/899?lang=fr

Big Data 👉

"Sponsored links"

Θρύλος της Κατσίκας👉

Χανιά: 

1. Happiness, 2. Είμαι Ντροπαλός, 3. Big Data

Ρέθυμνο: 

1. Happiness, 2. Η Άρια της Μυγούλας, 3. Είμαι Ντροπαλός

Ηράκλειο: 

1. Η Άρια της Μυγούλας, 2. Happiness & Είμαι Ντροπαλός (ισοψηφία), 3. Big Data

Αγ. Νικόλαος: 

1. Happiness, 2. Είμαι Ντροπαλός, 3. Η Άρια της Μυγούλας

Σητεία: 

1. Είμαι Ντροπαλός, 2. Happiness, 3. Ο Θρύλος της Κατσίκας

Το Βραβείο Κοινού όπως θα προκύψει από την παγκόσμια ψηφοφορία θα ανακοινωθεί στις 22 Ιουνίου 2018 στις διευθύνσεις
www.chaniafilmfestival.com/tres-court
www.facebook.com/TresCourtCrete/

Το φεστιβάλ έγινε σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, την Ένωση Καθηγητών Γαλλικής Φιλολογίας Κρήτης, τον θερινό Κινηματογράφο Αττικόν, την Λέσχη Κινηματογράφου Ρεθύμνου, τη Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου, την Κινηματογραφική Λέσχη του Θεάτρου της Σητείας, την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Χανίων, τον Δήμο Ηρακλείου και τον Πολιτιστικό – Αθλητικό Οργανισμό Αγίου Νικολάου.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις