ΔΕΗ: Έκοψε το ρεύμα καρκινοπαθούς σε απομακρυσμένο χωριό στην Ορεστιάδα με ετήσιο εισόδημα 1.600 ευρώ

Κανένα σχόλιο

Για τη διακοπή της ηλεκτροδότησης μιας καρκινοπαθούς που ζει σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Ορεστιάδας μίλησε στην τηλεόραση του Open και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7:00» η Εύη Ορφανού, πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών βορείου Έβρου «Μαζί για τη ζωή».

Η γυναίκα αυτή διαμένει σε ένα απομακρυσμένο χωριό που ζήτημα είναι να έχει 10-15 κατοίκους. Λόγω οικονομικών δυσχερειών, δεν είχε τη δυνατότητα να αποπληρώσει τους λογαριασμούς ρεύματος στη ΔΕΗ.

Οπως γράφει σε ρεπορτάζ του το «Εθνος», το θέμα άρχισε να υφίσταται από το 2015. Έκτοτε άρχισε να διογκώνεται το χρέος. Πήγαινε και τους έδινε προκαταβολή, αλλά δεν τη δέχονταν και έφτασε το ποσό στα 2.500 €.

"Sponsored links"

Τελικά, καταφέραμε μέσω του συλλόγου να συγκεντρώσουμε 1.280 € και να τα δώσουμε, δηλαδή το 50%. Μιλάμε για μια γυναίκα καρκινοπαθή 48 ετών, που έχει ετήσιο εισόδημα 1.600 €.

Η ΔΕΗ όμως εμφανίστηκε άκαμπτη… Στέρησε το ρεύμα από γυναίκα βαριά άρρωστη.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις