25.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Δεκατρείς νέες παιδικές χαρές στο Δήμο Πλατανιά | Φωτός

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει ότι παραδόθηκαν, όπως είχε προγραμματισθεί το προηγούμενο διάστημα, σταδιακά οι δεκατρείς νέες παιδικές σε χωριά του Δήμου.

Με τον τρόπο αυτό, αναβαθμίζεται η ποιότητα ζωής και ιδιαίτερα των οικογενειών που διαμένουν στην ενδοχώρα του Δήμου Πλατανιά.

Το έργο αυτό υλοποιήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, με χρηματοδότηση κατά το ήμισυ από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ και το υπόλοιπο από ιδίους πόρους του Δήμου.

Ο Δήμος Πλατανιά ήδη έχει ολοκληρώσει μια σειρά από μελέτες νέων παιδότοπων, η δημοπράτηση των οποίων θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα.

Δείτε φωτογραφίες:

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ