Δεκτό και βραχιολάκι, διαμηνύει ο συνήγορος Ρωμανού

Κανένα σχόλιο

«Πιστεύουμε ότι μέσα από τη νομιμότητα και τη διαφάνεια μπορούμε να περιμένουμε λύση ευνοϊκή και άμεση. Να πάρει την άδειά του, όπως προβλέπει ο νόμος και όπως τη σκεπτόταν, όταν έδινε εξετάσεις» σημείωσε ο Φρ. Ραγκούσης μιλώντας στον ραδιοσταθμό Βήμα 995.

Σπουδές και όχι απόδραση

Ο ίδιος συμπλήρωσε: «Έφτασε στο σημείο να γίνει μεταγωγή από τον Αυλώνα στον Κορυδαλλό. Γιατί έγινε αυτό, αν δεν ήταν να παρακολουθήσει μαθήματα; Φυσικά και το πιστεύω (σ.σ. ότι θα επιστρέψει στη φυλακή, αν παρακολουθήσει μαθήματα). Έχω την ηθική δέσμευση, σαν δικηγόρος, και μπορώ να το πω δημόσια.

"Sponsored links"

» Αν θέλουν, και νομικά. Ότι η πρωτοβουλία αυτή είναι για να σπουδάσει και όχι για να αποδράσει».

Για το βραχιολάκι είπε ότι το αποδέχεται, όπως και κάθε τι άλλο που υλοποιείται. «Δεν έχουμε τέτοιες πολυτέλειες και είναι και το βραχιολάκι αποδεκτό από τον Ν. Ρωμανό. Βεβαίως τώρα επιμένει στην απεργία δίψας.»

thepressproject.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις