Δεν έχει κορωνοϊό η 22χρονη Κρητικιά φοιτήτρια στην Καρδίτσα

Κανένα σχόλιο

«Λήξη συναγερμού» στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου είχε μεταφερθεί η 22χρονη Κρητικιά φοιτήτρια από την Καρδίτσα, ως ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Νέου Αγώνα», το δείγμα από τις εργαστηριακές εξετάσεις αποδείχθηκε πριν από λίγο AΡΝΗΤΙΚΟ στον κορωνοϊό. Η εξέλιξη αυτή ανακούφισε την νεαρή σπουδάστρια και καθησύχασε την τοπική κοινωνία, στις τάξεις της οποίας επικρατούσε αναστάτωση από χθες.

Η 22χρονη πλέον θα βγει από την καραντίνα και θα μεταφερθεί στην Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις