Δεν έχει πλέον ούτε πλάκα αυτό το παιχνιδάκι με τη Χρυσή Αυγή

Κανένα σχόλιο

Έχει γίνει συνήθεια όποτε είναι να περάσουν κάποια δυσβάσταχτα μέτρα να γίνεται και κάποιο επεισόδιο με τη Χρυσή Αυγή. Έτσι, για να φανούν όλοι αυτοί που υποστηρίζουν τη συνέχιση της καταστροφικής λιτότητας κάτα κάποιον τρόπο πιο συμπαθητικοί. Πλέον, δεν έχει ούτε πλάκα.

Με αυτό που λέμε, δεν επιθυμούμε να αθωώσουμε τη φασιστική Χρυσή Αυγή, αλλά δε γίνεται όλοι αυτοί που έχουν βυθίσει τον λαό στην πιο βαθιά κρίση πολλών δεκαετιών, αυτοί που έχουν καταπατήσει κάθε άρθρο και εδάφιο του Συντάγματος να εμφανίζονται ως προστάτες της Δημοκρατίας.

Το κόλπο του αντιπερισπασμού πια δε λειτουργεί. Το να βάζουν μπροστά ένα μπαμπούλα για να πιούμε το, κατά Μέρκελ, “πικρό φάρμακο”, δε λειτουργεί. Δε λειτουργεί γιατί ο ασθενής, πεθαίνει.

"Sponsored links"

Την απάντησή του ο λαός πρέπει να τη δώσει την Τετάρτη 17 Μάη στις κινητοποιήσεις της πανελλαδικής απεργίας αλλά και την Πέμπτη 18 Μάη, στην Πλατεία Συντάγματος, στην κινητοποίηση που κάλεσε ο Μίκης Θεοδωράκης.

Α.Σ.

 

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today