Δεν έχει τελικά κορωνοϊό ο 87χρονος Χανιώτης, έχει όμως ένας 76χρονος Χανιώτης!

Κανένα σχόλιο

Τα τεστ για τον κορωνοϊό, το έχουμε ξαναγράψει, αν και είναι καίριας σημασίας για την οποιαδήποτε επιστροφή σε μια κανονικότητα, δεν είναι επαρκώς ακριβή.

Και αυτό φανερώθηκε άλλη μία φορά στην περίπτωση του 87χρονου Χανιώτη. Το πρώτο τεστ έδειξε ότι ήταν θετικός σε κορωνοϊό, όμως το 2ο δείγμα της εξέτασης έδειξε ότι δεν έχει τελικά τον ιό.

Αρνητικά ήταν και τα δείγματα των συγγενών του όμως θα γίνει λήψη και τρίτου δείγματος με την… ελπίδα ότι και αυτό θα είναι αρνητικό, και όχι θετικό.

"Sponsored links"

Να σημειώσουμε ότι ο ασθενής θα παραμείνει για δύο επιπλέον ημέρες στο νοσοκομείο ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι τόσο το προσωπικό στην καρδιολογική μονάδα του Νοσοκομείου Χανίων όσο και το προσωπικό στο ΠΑΓΝΗ δεν έχει τον ιό.

Κι εκεί που φαινόταν ότι ο συναγερμός στον οποίο τέθηκαν οι υγειονομικές αρχές ήταν λάθος, προέκυψε νέο κρόυσμα κορωνοϊού, και πάλι στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 76χρονο άνδρα ο οποίος δεν έχει βαριά συμπτώματα. Σε σχετικό έλεγχο που του έγινε βρέθηκε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Μιας και ο 76χρονος έχει νόσημα, αποφασίστηκε να νοσηλευτεί στην ειδική μονάδα κορωνοϊού, εν αναμονή πάντως και του δεύτερου δείγματος που θα επιβεβαιώσει ή θα διαψεύσει ότι είναι φορέας του ιού.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις