Δεν ήταν αναγκαία η στάση Τραμπ στη Σούδα;

Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με τη σελίδα faq που αναφέρει ως πηγή το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, η στάση του αμερικάνικου προεδρικού αεροσκάφους στη Βάση της Σούδας καθ’ οδόν προς το νησί της Σιγκαπούρης για τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, δεν ήταν αναγκαία.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα

“…η μη αναγκαία στάση του Αμερικανού προεδρου στο έδαφος της Κρήτης έχει τον ισχυρό συμβολισμό της νέας αναβαθμσμένης στρατηγικής σχέσης της χώρας μας με τις ΗΠΑ, αλλα δινει σε όλο τον πλανήτη και το δείγμα εμπιστοσύνης της κυβέρνησης των ΗΠΑ, ότι η χώρα μας αποτελεί μια ασφαλή και σταθερή χώρα, σε μια ταραγμένη γειτονια”.

"Sponsored links"

Είναι δυνατόν ο Τραμπ να βγήκε εκτός προγράμματος για να δώσει ένα μήνυμα για την Ελλάδα;

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις