Δεν είναι αστείο: Τούρκοι μέλη της SAS φωτογραφήθηκαν με την Τούρκικη σημαία στο βυθό της Σούδας | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Φωτογραφία, στην οποία φαίνονται μέλη της SAS, στον βυθό της Σούδας, να κρατούν την τουρκική σημαία, δημοσίευσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας. Το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό συμμετείχε στην άσκηση ARIADNE-19 που φιλοξενήθηκε στην Ελλάδα.

Με την τουρκική σημαία στον βυθό του κόλπου της Σούδας φωτογραφήθηκαν μέλη του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας και συγκεκριμένα της Ομάδας Υποβρύχιας Άμυνας (SAS), στο πλαίσιο της άσκησης ARIADNE-19 που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα, κατά το διάστημα 14ης και 21ης Μαρτίου.

Τούρκος δύτης στη διάρκεια της άσκησης ARIADNE-19.
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
Τούρκος δύτης στη διάρκεια της άσκησης ARIADNE-19.

Σχετικές φωτογραφίες από την άσκηση αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, μεταξύ των οποίων και από την επίσκεψη στον κόλπο της Σούδας (14-17 Μαρτίου).

"Sponsored links"

Δύτες κρατούν την τουρκική σημαία στον βυθό της Σούδας.
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
Δύτες κρατούν την τουρκική σημαία στον βυθό της Σούδας.

Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε και τις φωτογραφίες από την εκπαίδευση που πραγματοποιήθηκε για την καταπολέμηση των ναρκών και εκρηκτικών.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις