“Δεν θέλει να το καταλάβει”: Ξεροκέφαλος ο Βασίλης Διγαλάκης κατά τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων για το θέμα της αξιοποίησης των κτιρίων στο Λόφο Καστέλι

Κανένα σχόλιο

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ξεροκέφαλο αποκάλεσε τον Υφυπουργό Παιδείας και πρώην πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Βασίλη Διγαλάκη ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ από τη συνάντηση που δημοσιεύτηκε στο zarpa.gr ο κ. Καλογερής διαφώνησε με το Βασίλη Διγαλάκη στην τότε απόφαση για μετατροπή σε ξενοδοχείο:

“Το έχω πει στον ίδιο ότι δεν είναι αυτή σωστή χρήση, αφού όλοι ξέρουμε πως και για ποιο σκοπό αποκτήθηκε. Πρέπει να λειτουργήσει σε αλληλεπίδραση με την πόλη και τους πολίτες. Αν ένα καζίνο απέδιδε περισσότερο θα το έκανε; Δεν είναι ούτε το ξενοδοχείο ενδεδειγμένη χρήση, όλοι πια συμφωνούν σε αυτό, όμως εκείνος δεν θέλει να το καταλάβει.”

"Sponsored links"

Πάντως, σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του εξέφρασε τον φόβο ότι με όλα όσα συμβαίνουν θα δημιουργήσουμε πρόβλημα στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Στο ρεπορτάζ του kriti24.gr αναφέρεται ότι:

Θέλει προσοχή το πως θα διαχειριστούμε το θέμα… Δεν έχει νόημα να δημιουργήσουμε άλλο ένα κουφάρι στην πόλη των Χανίων. Να κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους, ώστε να μην κάνουμε ζημιά στο ίδρυμα που έχει υπογράψει και συμβάσεις“, ήταν η τοποθέτηση του κ. Καλογερή.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις