«Δεν μας σώζουν ούτε οι Avengers»: Το νέο σποτάκι της ΚΝΕ για τις μάσκες στα σχολεία | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Με ένα καυστικό βιντεάκι η ΚΝΕ σατιρίζει το φιάσκο με τις τεραστίων διαστάσεων μάσκες που δόθηκαν στους μαθητές για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Στο βίντεο, υπό τους ήχους της μουσικής του Μπένι Χιλ η ΚΝΕ αναρωτιέται: “Σε ποιους κάνουν οι μάσκες που μοιράστηκαν στα σχολεία;”, φέρνοντας ως παράδειγμα τους κινηματογραφικούς χαρακτήρες Χάγκριντ, Χουλκ, και Σρεκ, για να φτάσει στο συμπέρασμα πως “από τις ελλείψεις στα σχολεία δεν μας σώζουν, ούτε οι avengers, ούτε η μαγεία”.

Δείτε το βίντεο:

"Sponsored links"

Παράλληλα, απαιτεί:

-Να προσληφθεί ο απαραίτητος αριθμός εκπαιδευτικών για την καλύτερη αναλογία μαθητών ανά τάξη.

-Να προσληφθούν μόνιμοι εργαζόμενοι στην καθαριότητα των σχολείων.

-Να εξασφαλιστούν κατάλληλοι χώροι στα σχολεία με κτηριακά προβλήματα.

-Να εξασφαλιστούν όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας με κρατική ευθύνη και χρηματοδότηση» υπογραμμίζει η ΚΝΕ στο spot της.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις