15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

«Δεν υπάρχει ιός” μόνο πάρτι, μαγκιά και αλκοόλ»: Νέες εικόνες συνωστισμού από beach bar με χιπ-χοπ καλλιτέχνη επιβεβαιώνουν αυτό που δεν τολμά να πει κανείς

Ημερομηνία:

Είναι προφανές ότι παρά την παρέλαση κυβερνητικών στελεχών και επιχειρηματιών στην τηλεόραση και παρά τα φούμαρα που λένε για την ευλαβική τήρηση των μέτρων σε επιχειρήσεις, η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

Πολίτες και αρκετοί επιχειρηματίες της εστίασης δεν δίνουν δεκάρα για τον ιό, τη διασπορά και οτιδήποτε άλλο όπως φαίνεται και από τις τελευταίες εικόνες από beach bar στην Αχαΐα.

Στα βίντεο που δημοσίευσε το protothema.gr, ο συνωστισμός προκλήθηκε εξαιτίας της παρουσίας ενός hip hop καλλιτέχνη.

Οι υπεύθυνοι του μπιτς μπαρ ήταν εκείνοι που ανάρτησαν βιντεοσκοπημένο υλικό στα σοσιαλ μίντια για να δείξουν προφανώς ότι το μαγαζί γέμισε ασφυκτικά και οι πελάτες τους πέρασαν καλά ενόψει της επόμενης εκδήλωσης την ερχόμενη Κυριακή.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι παριστάμενοι φώναζαν «δεν υπάρχει ιός” μόνο πάρτι, μαγκιά και αλκοόλ».

Έχει γίνει πια σαφές και στον πιο αφελή ότι με την είσοδο χιλιάδων τουριστών, με πανηγύρια, beach bars, πάρτι κλπ οδεύουμε ολοταχώς σε σημαντική έξαρση της νόσου στην Ελλάδα.

Ουδείς από τους αρμοδίους ωστόσο ομιλεί τη γλώσσα της αλήθειας. Θα μπορούσαν να πουν στο λαό ΄τι τα πήγαμε καλά στην καραντίνα, αλλά για να μην διαλυθεί τελείως η οικονομία πρέπει να ρισκάρουμε πολύ με τον τουρισμό και την εστίαση.

Αντ’ αυτού βλέπουμε και ακούμε καθημερινά στις τηλεοράσεις για την λήψη «όλων των απαραίτητων μέτρων», τους «σαρωτικούς ελέγχους» και τα «βαριά πρόστιμα» που μάλλον δεν αποθαρρύνουν κανένα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ