“Δεν υποκύψαμε στις βανδαλιστικές επιθέσεις”: Ανοίγουν ξανά οι “Νεράιδες” στα Κεραμιά με μεγάλη συναυλία Ορφέα Περίδη – Λιζέτα Καλημέρη

Κανένα σχόλιο
Oι “Νεράιδες” στην Κοντοπούλα Κεραμιών είχαν καεί ολοσχερώς τον Οκτώβρη του 2016. Έπιπλα, ηλεκτρολογικός εξοπλισμός, προβολείς, όλα είχαν καταστραφεί από τη μανία των άγνωστων καταστροφέων.
Η ιδιοκτησία του χώρου είχε αναφέρει τότε σε σύντομη ανακοίνωσή της:

“Είναι προφανές ο,τι ενοχλήσαμε με την αθρόα προσέλευση του κόσμου στις δράσεις πολιτισμού, παραβιάσαμε το άβατο της περιοχής καθώς δεν αφήνουμε τους “καπεταναίους” της περιοχής ​να​ επιδίδονται ανενόχλητοι στις άνομες πράξεις τους.”

Σήμερα, αρκετούς μήνες μετά, οι “Νεράιδες” ξαναλειτουργούν δίνοντας το μήνυμα ότι δεν υποκύπτουν:

“Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινωνουμε ότι ο χώρος μας θα λειτουργήσει και φέτος απλά με μια μικρή καθυστέρηση επειδή δεν έχουμε προλάβει να τον διαμορφωσουμε όπως ήταν.

"Sponsored links"

Με αυτή μας την πράξη δηλώνουμε ότι δε θα υποκυψουμε στις βανδαλιστικες επιθέσεις και θα συνεχίσουμε να διοργανωνουμε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις.”

Η έναρξη λειτουργίας θα γίνει με μεγάλη συναυλία στις 28 Ιουλίου με τον Ορφέα Περίδη και τη Λιζέτα Καλημέρα.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today