ΔΕΥΑΧ: Δε θα διακόπτεται η υδροδότηση λόγω απλήρωτων διακοπών νερού

Κανένα σχόλιο

Η Διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων όπως σημειώνει σε σχετική της ανακοίνωση, «σε συνεργασία με το Δήμο Χανίων, με αίσθημα ευθύνης προς το προσωπικό και τους καταναλωτές της, υπενθυμίζει οτι οι λογαριασμοί μπορούν να εξοφλούνται μέσω του συστήματος e-banking, ενώ για άλλες υποθέσεις να επικοινωνούν με τη Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων, είτε με email στη  διεύθυνση info@deyach.gr, είτε τηλεφωνικά στα:

  • Γραμματεία       28210 36220
  • Βλάβες Δικτύων Ύδρευσης-Αποχέτευσης (εκτός ωραρίου εργασίας)          28210 44444
  • Πληροφορίες Ύδρευσης: 28210 36280, 6, 7 – 88877
  • Βλάβες Δικτύου Ύδρευσης :28210 36250,1
  • Πληροφορίες Αποχέτευσης :               28210 36290,1,2
  • Βλάβες Δικτύου Αποχέτευσης: 28210 36225

Πρόσθετα σας ενημερώνουμε  ότι αναστέλλονται εκ νέου και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης  όλες οι διακοπές νερού για ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Παράλληλα, στα πλαίσια των πρόσφατων Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ), η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. εκπόνησε Σχέδιο Έκτακτης Ανάγκης, που εγκρίθηκε με την 254/2020 απόφαση του Δ.Σ. της επιχείρησης. Σε αυτό παρουσιάζεται και αναλύεται η οργάνωση και τα έκτακτα μέτρα που εφαρμόζει η επιχείρηση εν μέσω της πανδημίας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η αδιάλειπτη 24ωρη λειτουργία των εγκαταστάσεων ύδρευσης και αποχέτευσης που διαχειρίζεται.

"Sponsored links"

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ της Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων ευχαριστεί ιδιαίτερα τους εργαζόμενους της επιχείρησης, που με υπευθυνότητα και φιλότιμο δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, για την επιτυχή εφαρμογή του Σχεδίου σε αυτή την κρίσιμη μάχη.

Τέλος, υπενθυμίζεται στους καταναλωτές ότι δεν απορρίπτουμε στο σύστημα αποχέτευσης υγρά απολυμαντικά χαρτομάντηλα και άλλα απορρίμματα, ώστε να συμβάλουμε όλοι στην αποφυγή βλαβών των αντλιοστασίων λυμάτων της Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων.¨

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις