Δεύτερη ευκαιρία από τον Άρειο Πάγο για Χανιώτισσα με πλαστό πτυχίο

Κανένα σχόλιο

Χανιώτισσα που εργαζόταν σε υπηρεσία του ευρύτερου δημόσιου τομέα ως καθαρίστρια, και που το 2002 επικαλούμενη πλαστό απολυτήριο Λυκείου πέτυχε τη μετάταξή της  σε διοικητική υπηρεσία, διώχθηκε σε βαθμό πλημμελήματος για τις πράξεις της  και καταδικάστηκε από το Πλημμελειοδικείο Χανίων σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό.

Kατά της εφετειακής Απόφασης άσκησε αναίρεση ενώπιον του ΑΠ η οποία έγινε δεκτή.

Μετά την εξέλιξη αυτή  η υπόθεση επιστρέφει από τον Άρειο Πάγο και πάλι στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων για να δικαστεί εκ νέου την Τετάρτη 20 Μαρτίου.

"Sponsored links"

Η απόφαση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς σε περίπτωση αμετάκλητης ποινικής καταδίκης ο Δημοσιοϋπαλληλικός Κώδικας προβλέπει την άμεση απόλυση του υπαλλήλου από την υπηρεσία.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις