Δε γνώριζε ο Καμμένος ότι ο Παντελής Καπαρουδάκης ήταν υποψήφιος βουλευτής του κόμματός του;

Κανένα σχόλιο

Τρομερή εντύπωση προκάλεσε η προσωπική επίθεση του προέδρου του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνου Καμμένου ενάντια στον Παντελή Καπαρουδάκη για τον οποίον αναφέρεται ως “πρώην κρατούμενο των φυλακών” και επικεφαλή της ομάδας των διαδηλωτών που βρισκόταν έξω από το Μέγαρο Πάνθεον.

Κατ’ αρχάς, προκαλεί τρομερή εντύπωση ότι ο πρόεδρος ενός κόμματος επιλέγει να τονίσει το γεγονός ότι υπήρξε κάποια περίοδο της ζωής του φυλακισμένος ένας άνθρωπος. Τι σχέση έχει άραγε αυτό με το γεγονός ότι βρέθηκε εκεί για να εξασκήσει το δημοκρατικό του δικαίωμα για διαμαρτυρία;

Άραγε, όταν ο κ. Καμμένος τον επέλεγε ως υποψήφιο βουλευτή του κόμματός του, δεν ήξερε ότι είχε μία περιπέτεια με τη Δικαιοσύνη; Ο κ. Καπαρουδάκης, δεν ήταν απλά υποψήφιος βουλευτής στα Χανιά αλλά και δεύτερος σε ψήφους στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, όταν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες όταν ακόμα αντιμνημονιακό κόμμα.  Υπήρξε μάλιστα στέλεχος επί πολλά χρόνια στους ΑΝΕΛΛ αλλά και μέλος της Σπίθας στην περιοχή του Αποκόρωνα.

"Sponsored links"

Ο κ. Καπαρουδάκης αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες στις 16 Ιουλίου του 2015 διαφωνόντας με την υπογραφή Συμφωνίας για την εφαρμογή μνημονιακών πολιτικών.

Έγραφε τότε για τους λόγους της αποχώρησής του:

«Από την πρώτη στιγμή που ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε την ίδρυση του πολιτικού φορέα Ανεξάρτητοι Έλληνες, στρατεύτηκα δίπλα του γιατί πίστεψα απόλυτα στις αρχές και στις αξίες της ιδρυτικής διακήρυξης, καθώς και στον φλογερό πατριωτικό λόγο του και ήμουν πάντα δίπλα του στους δύσκολους αγώνες που έδινε, χωρίς ποτέ να έχω δεχτεί ούτε ένα ευρώ, αλλά πάντα επιβαρύνοντας τον οικογενειακό μου προυπολογισμό.

Ο Πρόεδρος πιστός λόγω και έργω πάντα στις αρχές της ιδρυτικής μας διακήρυξης, μας έδινε δύναμη και μας έκανε περήφανους που αγωνιζόμασταν στο πλάι του. Σήμερα, έχουμε ΔΥΣΤΥΧΩΣ κοσμογονική αλλαγή των δεδομένων στο κόμμα (πλέον) των ΑΝΕΛ με θεαματική αυτοεκτόξευση και κυβίστηση του Προέδρου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, με παταγώδη προσγείωση στην αντίπερα όχθη του ποταμού.

Σε αυτήν την όχθη που βρίσκονται οι δυνάμεις εκείνες που παρέδωσαν άνευ όρων την πατρίδα και τον λαό μας στην πυρά …βρίσκονται εκείνοι που τόσα χρόνια μας πολεμούσαν και τους πολεμούσαμε. Πέρασαν στο ίδιο στρατόπεδο με εκείνους που μέχρι χθες ο ίδιος ο Πρόεδρος, έλεγε δοσίλογους, εθνοπροδότες, προσκυνημένους, ότι κάθονται στα τέσσερα και πολλά άλλα…

Επειδή προσωπικά παραμένω πιστός στις αρχές και στις αξίες της Ιδρυτικής Διακήρυξης και στον φλογερό πατριωτικό λόγο του Προέδρου, πριν την «συνθηκολόγηση» …  ΑΠΟΧΩΡΩ ΟΡΙΣΤΙΚΑ από το αυτό το μόρφωμα που ουδεμία σχέση έχει πλέον με το Κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που εγώ πίστεψα και που όλα αυτά τα χρόνια αγωνίστηκα. Καλό τους ταξίδι. Για εμάς, ο αγώνας συνεχίζεται».

Aλλά και πολλοί από τους άλλους διαδηλωτές έξω από το Μέγαρο Πάνθεον (κατά τη διαμαρτυρία, όχι στα επεισόδια το βράδυ) είναι γνωστοί στα Χανιά για τη συμμετοχή τους στις αντιμνημονιακές κινητοποιήσεις ή στις κινητοποιήσεις ενάντια στα μέτρα λιτότητας.

Τα Χανιά, άλλωστε, είναι μικρός τόπος και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Άραγε, αυτοί που πληροφόρησαν τον κ. Καμμένο, δεν τους γνώριζαν;

"Sponsored links"

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις