Δημήτρης Λεβεντάκης: Με τον Ευτύχη Δαμιανάκη και διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς κοιτάμε μπροστά

Κανένα σχόλιο

Εκ παραδρομής η ιστοσελίδα μας δημοσίευσε ότι ο απόστρατος αξιωματικός Ναυτικού Δημήτρης Λεβεντάκης ο οποίος θα είναι υποψήφιος με τη Δημοτική Κίνηση «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά» του Ευτύχη Δαμιανάκη θα είναι τελικά υποψήφιος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Χανίων, κάτι που δεν ευσταθεί. Η σύγχυση δημιουργήθηκε επειδή στις φετινές δημοτικές εκλογές στο Δήμο Χανίων κατεβαίνουν δύο υποψήφιοι με το ίδιο όνομα.

Σε παλιότερη γραπτή του δήλωση, ο κ. Λεβεντάκης, απόστρατος αξιωματικός Ναυτικού, είχε αναφέρει τα εξής για τη συμμετοχή του στην δημοτική κίνηση “Χανιά – Κοιτάμε Μπροστά” του Ευτύχη Δαμιανάκη:

«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή αποδέχτηκα την πρόταση να συμμετάσχω στη Δημοτική Κίνηση «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά», με υποψήφιο δήμαρχο Χανίων τον Ευτύχη Δαμιανάκη.

"Sponsored links"

Με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς και πίστη στη συλλογική προσπάθεια για έναν καλύτερο Δήμο, συμπορεύομαι με τον Ευτύχη Δαμιανάκη γιατί σε αυτήν την πορεία προς τα εμπρός πρέπει να ηγηθούν άνθρωποι ικανοί, με εμπειρία, γνώσεις, διοικητικές ικανότητες και δυνατότητες σύνθεσης.

Κοιτάμε μπροστά, κοιτάμε το σήμερα και σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα, με τον Ευτύχη Δαμιανάκη. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις