Δημοσκόπηση Alco: Μόλις το 33% των Ελλήνων θα εμβολιαστεί αμέσως

Κανένα σχόλιο

Το 42% υποστήριξε ότι θα περιμένει πριν εμβολιαστεί με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού σε νέα δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του Open TV.

Ειδικότερα, στην ερώτηση για το εμβόλιο του κορονοϊού και πότε θα το έκαναν το 42% απάντησε ότι θα περιμένει πριν εμβολιαστεί, ενώ το 33% θα το έκανε αμέσως. Το 19% απάντησε πως δεν θα εμβολιαστεί, με το 6% να δηλώνει «δεν γνωρίζω/δεν απαντώ».

Για τους ειδικούς επιστήμονες για τον κορωνοϊό, το 64% απάντησε ότι κάνουν καλά τη δουλειά τους, το 24% ότι δεν την κάνουν καλά και το 12% δεν ξέρει/δεν απαντά.

"Sponsored links"

Σε ερώτηση για το πώς θα αντιμετώπιζε ο ΣΥΡΙΖΑ την πανδημία του κορωνοϊού, το 38% πιστευει ότι θα το έκανε χειρότερα από την κυβέρνηση, το 35% λέει ότι δεν θα είχε κάποια διαφορά, το 17% καλύτερα και το 10% δεν ξέρει/δεν απαντά.

Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκέντρωσε το 38%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22,6%, το ΚΙΝΑΛ 6,9%, το ΚΚΕ 5,6% και η Ελληνική Λύση 4,2%.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις