20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Διήμερη Επίσκεψη Φ. Γεννηματά στο Ηράκλειο 26 και 27 Ιουνίου

Ημερομηνία:

Διήμερη επίσκεψη στην Ηράκλειο πρόκειται να πραγματοποιήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Συγκεκριμένα, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα αφιχθεί στο Ηράκλειο το Σάββατο 26-06-2021, ερχόμενη απευθείας από το Βερολίνο, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Το ίδιο βράδυ στις 19:30, θα μιλήσει σε συνάντηση στελεχών του Κινήματος Αλλαγής (διευρυμένη Ν.Ε. και κοινωνικά στελέχη), που θα πραγματοποιηθεί στο ανοιχτό θέατρο της Πύλης Βηθλεέμ, με θέμα: «Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο. Στοίχημα ζωής».

Την Κυριακή 27-06-2021 στις 10:00 θα παραβρεθεί στην επιμνημόσυνη δέηση που διοργανώνει η Ν.Ε. Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής στον Ι.Ν. Παναγίτσα Μασταμπά, για την συμπλήρωση 25 χρόνων από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου.

Στη συνέχεια (11:00) θα επισκεφτεί το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ (Σμπώκου 6).

Ενώ στις 11:30 θα συζητήσει με μέλη του Δικτύου Νεολαίας του Κινήματος Αλλαγής στην καφετέρια «ΑΥΛΗ» (παραλιακή λεωφόρος, παλιό ΚΤΕΛ Χανίων) με θέμα: “Η νέα γενιά στη πρώτη γραμμή  για το Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ