Διαγράφεται από την ΚΟ των ΑΝΕΛ ο Ηρακλειώτης Κ. Δαμαβολίτης – Π. Καμμένος: «Έχουμε πόλεμο, όποιος δεν αντέχει φεύγει»

Κανένα σχόλιο

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Δαμαβολίτης, δήλωσε (στον 9,84 Ηρακλείου) ότι θα ψηφίσει ΝΑΙ.

Μια ηχηρή διαφοροποίηση εντός του κυβερνητικού στρατοπέδου ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής αποκάλυψε το Ράδιο 9,84 της Κρήτης.

Στην εκπομπή του Γιώργου Σαχίνη ο βουλευτής Ηρακλείου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Δαμαβολίτης αποκάλυψε τη διαφοροποίησή του από την επίσημη γραμμή του κόμματός του, λέγοντας ότι πρόκειται να ψηφίσει «ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

"Sponsored links"

Ο κ. Δαμαβολίτης τόνισε ότι η στάση του αυτή δε σημαίνει ότι νομιμοποιεί τα μνημόνια, τους εκβιασμούς των δανειστών ή την οικονομική πολιτική που επιβλήθηκε από την τρόικα και οδήγησε στην καταστροφή των Ελλήνων.

Αλλά τονίζει ότι, παρ’ όλα αυτά, θεωρεί ότι το μέλλον της Ελλάδας βρίσκεται εντός της Ευρώπης και όχι εκτός και για το λόγο αυτό θα πάει “κόντρα” στην εκπεφρασμένη γραμμή που έχει δώσει ο πρόεδρος του κόμματος στο οποίο ανήκει.

«Η επιλογή είναι μεταξύ μιας συμφωνίας με μέτρα επώδυνα ή με ρήξη», τόνισε ο κ. Δαμαβολίτης, επισημαίνοντας ότι ο κόσμος, αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα της κατάστασης, δείχνει να είναι υπέρ της συμφωνίας.

«Το διά ταύτα, έτσι όπως αποτυπώνεται, κατά την προσωπική μου εκτίμηση, είναι ότι το δημοψήφισμα τελικά είναι ευρώ εναντίον δραχμής», επισήμανε, λέγοντας ότι αν τη Δευτέρα το πρωί πάρουμε «αυτό το περήφανο “όχι” και πάμε να διαπραγματευτούμε στην Ευρώπη και μάλιστα με τις αγορές να μην έχουν πάθει ζημιά… αν λοιπόν πάμε και μας ξαναπούνε “όχι”, τι ακριβώς θα κάνουμε;», είπε ο κ. Δαμαβολίτης, εκφράζοντας την ανησυχία του για το μέλλον.

«Είμαι υπέρ του “ναι”», ξεκαθάρισε, επισημαίνοντας ότι «την Κυριακή καλώ τον κόσμο να ψηφίσει “ναι”» ενώ απαντώντας σε ερώτηση τι θα κάνει ο κ. Καμμένος απάντησε ότι ο πρόεδρος αν θέλει ας τον διαγράψει.

Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του ο βουλευτής Ηρακλείου Κωνσταντίνος Δαμαβολίτης διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και καλείται να παραδώσει την έδρα του όπως δημόσια δεσμεύτηκε, ανακοίνωσαν οι ΑΝΕΛ, μετά και το αυστηρό μήνυμα του προέδρου Π.Καμμένου ότι «όποιος δεν αντέχει στον πόλεμο φεύγει».

Διαφοροποίηση από την επίσημη γραμμή έχουν εκφράσει άλλοι τρεις βουλευτές των ΑΝΕΛ.

Καμμένος για βουλευτές των ΑΝΕΛ που διαφοροποιούνται

«Έχουμε πόλεμο, όποιος δεν αντέχει φεύγει», το σχόλιο του υπουργού Εθνικής Άμυνας για τους βουλευτές των ΑΝΕΛ που δημόσια διαφοροποιούν τη στάση τους απέναντι στο δημοψήφισμα – Διαγραφή Κ. Δαμαβολίτη από την ΚΟ των ΑΝΕΛ

"Sponsored links"

Σημειώνουμε ότι oι Βασίλης Κόκκαλης, Κώστας Δαμαβολίτης και Δημήτρης Καμμένος δηλώνουν πως θα ψηφίσουν «ναι» στις 5 Ιουλίου, ενώ ο Νίκος Μαυραγάνης ζητά απόσυρση του δημοψηφίσματος. Την απόφαση να διαγράψουν τον βουλευτή Ηρακλείου, Κωνσταντίνο Δαμαβολίτη, από την Κ.Ο του κόμματος, ανακοίνωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Επιπλέον τον καλούν να παραδώσει την έδρα του “όπως δημόσια δεσμεύτηκε”.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις