Διαγωνισμός Έκθεση τέχνης στην Παλαιόχωρα στο Art Flow Gallery

Κανένα σχόλιο

Η Art Flow Studio Gallery, Παλαιόχωρας σε συνεργασία με το Δήμο Καντάνου-Σελίνου, διοργανώνουν Διαγωνισμό Τέχνης και Έκθεσης

Η έκθεση των τελικών διαγωνισμών θα διεξαχθεί στις 11-19 Μαΐου 2019 στο Art Flow Gallery κοντά στο Λιμάνι της Παλαιόχωρας.

Η παρουσίαση του βραβείου θα γίνει την Κυριακή 19 Μαΐου 2019.

"Sponsored links"

Ο Δήμαρχος της Παλαιόχωρας θα παρουσιάσει όλα τα βραβεία.

1ο βραβείο – €500

2ο βραβείο – Έκθεση μία εβδομάδα

3ο βραβείο – Έκθεση μιας εβδομάδας

Θέμα 2019: ” ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ” ;

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ: Συναισθηματική Απάντηση

Οποιεσδήποτε πληροφορίες επεξεργαζόμαστε ή ερεθίσματα τα οποία λαμβάνουμε από το εξωτερικό περιβάλλον είναι χρωματισμένα ή μεσολαβούμενα από τις εμπειρίες της ζωής μας και την υποκειμενική, ατομική συναισθηματική μας ανταπόκρισή.

Το “ταξίδι” μπορεί να διερευνηθεί σε διάφορες πτυχές: όχι μόνο ως «μετεγκατάσταση» ή φυσική μετακίνηση από έναν τόπο σε άλλο: για ευχαρίστηση, εργασία, μελέτη ή αναζωπύρωση της ελπίδας, αλλά και ως αναλυτική διαδικασία που μας οδηγεί στον ενδοσκοπικό προβληματισμό και τη νέα ερμηνεία του κόσμου γύρω μας και των άλλων ανθρώπων.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;

"Sponsored links"

Περισσότερες πληροφορίες:

www.artflowstudiogallery.com

e-mail: artflowgallerycrete@gmail.com

Τηλ: 6947044741 / 2823041443

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις