Διαδηλωτές καλούν τους πολίτες να έρθουν τώρα στο Αεροδρόμιο Χανίων για να περάσουν από το μπλόκο της αστυνομίας

Κανένα σχόλιο

Κάλεσμα προς τους πολίτες απεύθυνε στις 4 το απόγευμα ο Σήφης Χιωτάκης, μέλος της Ανοικτής Πρωτοβουλίας Πολιτών Ενάντια στην Εκποίηση του Αεροδρομίου Χανίων, να έρθουν άμεσα στο αεροδρόμιο ώστε με την πίεση που θα ασκηθεί να επιτραπεί στους διαδηλωτές να μπουν ειρηνικά στο αεροδρόμιο για να επιδώσουν το ψήφισμά τους.

Αφορμή για το συγκεκριμένο κάλεσμα ήταν η εικόνα που είδαν οι διαδηλωτες μόλις έφθασαν στο Αεροδρόμιο Χανίων, με κλούβα των ΜΑΤ να έχει μπλοκάρει τον δρόμο και να τους απαγορεύεται να εισέλθουν στο αεροδρόμιο για να πραγματοποιήσουν την ειρηνική, συμβολική τους διαμαρτυρία.

«Είναι ντροπή ογδόντα αστυνομικοί να παρεμποδίζουν την είσοδο στο Αεροδρόμιο σε πενήντα πολίτες, οι οποίοι ήρθαν να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά και να μαυροντύσουν τον Δασκαλογιάννη, όπως έκαναν και την προηγούμενη φορά», είπε ο κ. Χιωτάκης.

"Sponsored links"

Να σημειώσουμε ότι στο σημείο βρίσκονται δύο διμοιρίες των ΜΑΤ και μία κλούβα που έχει κλείσει τον δρόμο. Λόγω της παρεμπόδισης της κυκλοφορίας από την αστυνομία, οι επιβάτες αναγκάζονται να αφήνουν τα οχήματά τους σε κάποια απόσταση από τα αεροδρόμια και να περπατούν με τις αποσκευές τους.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today