“Διακριτικότητα” ζητά η Ένωση Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Χανίων για την υπόθεση με τον εκπαιδευτικό που ασελγούσε στις μαθήτριές του

Κανένα σχόλιο

Ανακοίνωση έδωσε στη δημοσιότητα η Ένωση Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Χανίων αναφορικά με την καταγγελία εις βάρος 57χρονου εκπαιδευτικού σε φροντιστήριο της πόλης των Χανίων για ασελγία κατ’ επανάληψη εις βάρος ανήλικων μαθητριών του. Η Ένωση Φροντιστών ζητά “διακριτικότητα” από τα μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε τι αναφέρει:

« Με αφορμή το ζήτημα που έχει θορυβήσει τις τελευταίες μέρες την πόλη μας, αναφορικά με εκπαιδευτικό, φερόμενο να έχει προβεί σε ποινικό αδίκημα, καλείται η ένωσή μας να δηλώσει την αποστασιοποίησή της από οιοδήποτε γεγονός. Τούτο διότι, αφενός μεν ως φερόμενο συμβάν έχει ήδη τεθεί στα χέρια της Δικαιοσύνης η οποία είναι η μόνη αρμόδια να ερευνήσει και εν τέλει να αποδώσει δικαιοσύνη, αφετέρου σχετίζεται άμεσα με την εύθραυστη ανηλικότητα, με τον ευαίσθητο εκπαιδευτικό χώρο και εν τέλει με την ηθική διάσταση και αξιοπρέπεια της ανθρώπινης προσωπικότητας.

"Sponsored links"

Καλούμαστε ως εκπαιδευτικοί και ως πολίτες και καλούμε αντίστοιχα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους εκπροσώπους του τύπου να επιδείξουν την διακριτικότητα που χρήζει στο θέμα αυτό».

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Εισαγγελέας Χανίων έγινε αποδέκτης 5 τουλάχιστον καταγγελιών για τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό στα τέλη του 2018.

Αφορούν υποθέσεις που έγιναν το 2013, όταν τα κορίτσια ήταν ακόμη ανήλικα, μεταξύ των ηλικιών 13 έως 15 ετών.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο καθηγητές τις θώπευε και αυτό είχε συμβεί κατ’ επανάληψη.

Να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.

Ο 57χρονος την Πέμπτη θα βρεθεί στον Ανακριτή για να απολογηθεί.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις