15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Διαμαρτυρία έξω από το Δημαρχείο Χανίων για την εκκένωση της κατάληψης Rosa Nera

Ημερομηνία:

Σε κινητοποίηση έξω από το Δημαρχείο Χανίων από τις 9 το πρωί βρίσκονται συλλογικότητες της πόλης διαμαρτυρόμενες για την εκκένωση της κατάληψης Rosa Nera.

Το παρόν δίνουν δεκάδες πολίτες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει συνάντηση αντιπροσωπείας των πολιτών με τον Δήμαρχο ώστε να καταθέσουν τα αιτήματά τους.

Να σημειώσουμε ότι λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ο δήμαρχος δέχθηκε μικρή αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων.

Η αντιπροσωπεία, στη συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Σημανδηράκης ζήτησε την αποχώρηση των δυνέμων των ΜΑΤ από τον λόφο Καστέλι και να μην γίνει η παραμικρή παραχώρηση από τον Δήμο Χανίων όσον αφορά το Χωροταξικό. Σημειώνουμε ότι η για να μπορέσει να κτιστεί ξενοδοχείο στην περιοχή οφείλει πρώτα να αλλάξει το Χωροταξικό, κάτι που προς το παρόν δεν έχει συμβεί ακόμα.

Υπενθυμίζουμε ότι η σημερινή συγκέντρωση γνωστοποιήθηκε μέσω σχετικής ανακοίνωσης στα social media:

Αύριο στις 9 το πρωί κάλεσμα έξω από το δημαρχείο το οποίο μοιράζεται την ευθύνη για την εκκένωση της Ρόζα Νέρα και την παραχώρηση και εκμετάλλευση του λόφου Καστελίου όπου για 16 χρόνια η κατάληψη φρόντισε να διατηρηθεί και να συντηρηθεί το κτίριο της πέμπτης μεραρχίας ανοίγοντας το σε όσες,όσα και όσους ασφυκτιούν στον πολιτισμό της κονόμας και του ατομικισμού.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...