Διαμαρτυρία εποχιακών στα γραφεία του ΟΑΕΔ

Κανένα σχόλιο

Οι Εποχιακά εργαζόμενοι των Χανίων, οργανώνουν συγκέντρωση στα γραφεία του ΟΑΕΔ την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί.

Σκοπός της διαμαρτυρίας, η μη κατάργηση του επιδόματος ανεργίας στους εποχιακούς εργαζόμενους με το όριο των 400 ημερών επιδότησης. Καλούμε τους εργαζόμενους να λάβουν μέρος στη διαμαρτυρία.

Στην κινητοποίηση παίρνουν μέρος τα σωματεία: Ξενοδοχοϋπαλλήλων ν. Χανίων, Εργαζομένων στα εστιατόρια – ζαχαροπλαστεία – καφέ μπαρ, οδηγών τουριστικών λεωφορείων Δ. Κρήτης, Σωματείο Πυροσβεστών Περιφέρειας Κρήτης

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις