Διαμαρτυρία κτηνοτρόφων έξω από την Αντιπεριφέρεια Χανίων για τα κρέατα εισαγωγής που «βαπτίζονται» ντόπια

Κανένα σχόλιο

Σε κινητοποίηση για το θέμα των ελληνοποιήσεων και των εισαγωγών προχωρούν οι κτηνοτρόφοι των Χανίων ζητώντας από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας να πραγματοποιήσουν ελέγχους.

H κινητοποίηση θα γίνει το πρωί της Παρασκευής 19 Οκτωβρίου έξω από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων στην πλατεία Δικαστηρίων αφούθεωρούμε ότι και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων φέρει ευθύνη γιατί δεν κάνει ελέγχους στα εισαγόμενα προϊόντα και αυτός είναι ένας λόγος που είμαστε σε αδιέξοδο.

Το θέμα απασχολεί έντονα τους κτηνοτρόφους καθώς έρχεται κρέας στην Κρήτη ως εισαγωγής και στη συνέχεια “βαπτίζεται” ντόπιο και πουλιέται στην αγορά του νησιού.

"Sponsored links"

Επίσης την Δευτέρα στις 22 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθει Παγκρήτια Συνάντηση Αγροτικών Συλλόγων στο Ρέθυμνο για όλα τα θέματα που απασχολούν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους του νησιού.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις