Διαμαρτυρία οικοδόμων από Χανιά και Ρέθυμνο έξω από εργοτάξιο στον Πλατανιά: Να δοθούν τώρα τα δεδουλευμένα

Κανένα σχόλιο

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ρεθύμνου μαζί με το συνδικάτο Οικοδόμων Χανίων πραγματοποίησε χτες παράσταση διαμαρτυρίας  στο εργοτάξιο ανέγερσης μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας στον πλατανιά Χανίων και στο Πολυτεχείο Χανίων διεκδικώντας την πληρωμή των δεδουλευμένων τους και το πέρασμα των ενσήμων. Στα συγκεκριμένα εργοτάξια δούλεψαν και αρκετοί συνάδελφοι μέλη του Συνδικάτου Οικοδόμων  από το Ρέθυμνο .

Πάγια επιδίωξη των εργοδοτών είναι οι εργάτες να κάνουν θυσίες «για να υπάρχει δουλειά», ξεχνώντας ότι από τη δουλειά, από τον ιδρώτα και το αίμα των ίδιων των εργατών βγαίνουν και τα κέρδη των εργοδοτών.

Δεν ανεχόμαστε ούτε να μας ξεζουμίζουν οι εργοδότες ούτε να κάνουμε βήμα πίσω από τα δικαιώματά μας. Απαιτούμε την πλήρη εξόφληση των δεδουλευμένων όλων των εργαζομένων, και το πέρασμα των ενσήμων

"Sponsored links"

Είμαστε σε ετοιμότητα. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας βάζοντας μπροστά τις δικές μας ανάγκες.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις