Διαμαρτυρία των συμβασιούχων της ΠΟΕ ΟΤΕ στα Χανιά στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ

Κανένα σχόλιο

Διαμαρτυρία θα πραγματοποιήσουν οι συμβασιούχοι της ΠΟΕ – ΟΤΑ στα Χανιά στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρουν:

Στην σημερινή συζήτηση των συμβασιούχων της ΠΟΕ-ΟΤΑ, αποφασίστηκε να προβούν σε πράξη διαμαρτυρίας την Τετάρτη 17/5 και ώρα 12η μεσημβρινή στην νομαρχιακή οργάνωση της “Νέας Δημοκρατίας” για την ηθική αυτουργία στην απόφαση του “Ελεγκτικού συνεδρίου” με συνέπεια την εξώθηση σε ανεργία, των συμβασιούχων των ΟΤΑ.

"Sponsored links"

Ακολούθως, την 12:30 θα προβούν σε έντυπη πράξη διαμαρτυρίας στην ΝΕ Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ για την υποσχεσιολογία χωρίς αντίκρυσμα εκ μέρους της Κυβέρνησης, για την οριστική επίλυση της εργασιακής ομηρίας των συμβασιούχων και δή, στην καθαριότητα.

Να σημειωθεί ότι οι συμβασιούχοι δεν επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό, ούτε ένα € λόγω του ανταποδοτικού χαρακτήρα της εργασίας τους.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική του αρχή, η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή. Ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today