Διαμαρτύρονται καταστηματάρχες για το …χάλι της Χάληδων

Κανένα σχόλιο

Κακή είναι η κατάσταση του πεζόδρομου στη Χάληδων αφού η καθαριότητα, σύμφωνα με καταστηματάρχες, δε γίνεται όπως πρέπει.

Όπως ανέφεραν στην εφημερίδα μας, ενώ στην Ποτιέ περνά μηχάνημα με πιεστικό για τον καθαρισμό του πεζόδρομου, αυτό δε συμβαίνει στη Χάληδων. Το αποτέλεσμα; Οι πλάκες να έχουν λεκιάσει και η κατάσταση, ειδικά μετά και την άφιξη των τουριστών, να έχει γίνει άσχημη.

Όπως λένε, αν και στο παρελθόν δόθηκαν υποσχέσεις ότι η κατάσταση θα αλλάξει, τίποτα δεν έγινε και τονίζουν ότι η Χάληδων είναι ο πιο κεντρικός δρόμος της πόλης με κατεύθυνση το Παλιό Λιμάνι και δε γίνεται να έχει την εικόνα που έχει σήμερα.

"Sponsored links"

Όπως χαρακτηριστικά μας είπε καταστηματάρχης, η Χάληδων πρέπει να γράφεται με “ι” γιατί είναι ένα μαύρο χάλι.

Ο Δήμαρχος ακούει;

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις