Διαψεύδει ο Ρος Ντέιλι φήμες περί μόλυνσής του από τον ιό: “δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας σε αυτό το άθλιο κατασκεύασμα”

Κανένα σχόλιο

Μέσω ανάρτησής του στο facebook, ο γνωστός καλλιτέχνης απαντά στη φήμη που διαδόθηκε σχετικά με το γεγονός πως ο ίδιος και η σύζυγός του βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και έχουν τεθεί σε καραντίνα.

«Δηλώνω ξεκάθαρα και απερίφραστα ότι δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας σε αυτό το άθλιο κατασκεύασμα. Εκτός του ότι ευτυχώς είμαστε όλοι εντελώς υγιείς, είναι επίσης γεγονός ότι το τελευταίο ταξίδι που έκανα εκτός Κρήτης ήταν το περασμένο Φεβρουάριο», τονίζει ο Ρός Ντέιλι στην ανάρτησή του, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι στο Μουσικό Εργαστήρι το οποίο διαχειρίζεται δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία εκδήλωση από τον Μάρτιο.

Η ανάρτηση του Ρός Ντέιλι

"Sponsored links"

Πληροφορήθηκα χθες το βράδυ ότι κάποιοι, που δεν μπορώ να φανταστώ ποιοι είναι, έχουν κυκλοφορήσει μια φήμη ότι τόσο εγώ και η γυναίκα μου η Κέλυ, όσο και δυο συνεργάτες μου από το Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος έχουμε μολυνθεί από τον κορωνοϊό και ότι βρισκόμαστε σε καραντίνα.

Η φήμη λέει ότι τον ιό τον «κουβάλησα» μαζί μου από ένα πρόσφατο ταξίδι στο εξωτερικό, και ότι έτσι εξηγείται το γιατί δεν εμφανίζομαι σε συναυλίες πουθενά.

Δηλώνω ξεκάθαρα και απερίφραστα ότι δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας σε αυτό το άθλιο κατασκεύασμα. Εκτός του ότι ευτυχώς είμαστε όλοι εντελώς υγιείς, είναι επίσης γεγονός ότι το τελευταίο ταξίδι που έκανα εκτός Κρήτης ήταν το περασμένο Φεβρουάριο.

Δεύτερον, και για μένα πιο σημαντικό, είναι το εξής: όλοι εμείς στο Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος, του οποίου είμαι ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής, πήραμε την απόφαση ήδη από τον Μάρτη ότι δεν θα πραγματοποιήσουμε απολύτως καμία εκδήλωση με κοινό όσο υπάρχει το πρόβλημα του κορωνοϊού που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την υγεία έστω και ενός ακροατή μας.

Αυτός λοιπόν είναι ο πραγματικός λόγος που τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου είμαστε και θα παραμείνουμε ακριβοθώρητοι για καιρό ακόμα.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις