Δικαιολογητικά για άδειες πωλητών λαϊκών αγορών

Κανένα σχόλιο

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολου Βουλγαράκη καλούνται οι κάτοχοι επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών να υποβάλλουν στο τμήμα Εμπορίου της Δ/νσης Ανάπτυξης , 1ος όροφος της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, τα κάτωθι δικαιολογητικά προκειμένου να θεωρηθούν οι άδειες τους:
1. Το έντυπο αδείας.
2. Βεβαίωση φορολογικής ενημερότητας της αρμοδίας Δ.Ο.Υ, περί μη οφειλής φόρου επιτηδεύματος.
3. Βεβαίωση του ασφαλιστικού τους φορέα, περί καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών.
Η υποβολή των παραπάνω δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου έως και την 1η Μαρτίου και η μη κατάθεση τους θα αποτελέσει λόγο ανάκλησης της άδειας.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις