Δικαστική δικαίωση για την απολυμένη έγγυο συνεργάτιδα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Β. Κόκκαλη

Κανένα σχόλιο

Την επαναπρόσληψη της συνεργάτιδας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Κόκκαλη, αποφάσισε το δικαστήριο. Ο βουλευτής απέλυσε την συνεργάτιδα του δύο μήνες πριν και όταν του έγινε γνωστό ότι είναι έγκυος αρνήθηκε να την επαναπροσλάβει, παρά τον σχετικό νόμο.

Την επαναπρόσληψη της συνεργάτιδας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Β. Κόκκαλη αποφάσισε το δικαστήριο, όπως η Εφημερίδα των Συντακτών.

Συγκεκριμένα, κατά το ρεπορτάζ, το Πρωτοδικείο απέρριψε την αίτηση ανάκλησης του βουλευτή στην πρώτη απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η καταγγέλλουσα και διατηρεί την αρχική απόφαση σε ισχύ, που δεν προβλέπει τίποτε άλλο από την επαναπρόσληψή της. Υπό αυτό το πρίσμα, ο βουλευτής είναι υποχρεωμένος να δεχθεί και πάλι την υπάλληλο στο γραφείο του και να μην εμποδίζει την είσοδό της σε αυτό, όπως έκανε τις προηγούμενες μέρες.

"Sponsored links"

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βουλευτής σε πρόσφατες δηλώσεις του έκανε λόγο για «επικοινωνιακές επιθέσεις από κέντρα των οποίων τα κίνητρα ουδεμία σχέση έχουν με το “εργατικό συμφέρον”».

Παρόλα αυτά, η νεολαία του κόμματος με το οποίο έχει εκλεγεί σε ανακοίνωση της ζητούσε ο βουλευτής να προχωρήσει στην αυτονόητη επαναπρόσληψη.

thepressproject.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις