Διοικητής Τροχαίας Ηρακλείου: Η πρωτιά της Κρήτης σε παραβάσεις του ΚΟΚ οφείλεται στον μεγάλο αριθμό ελέγχων που γίνεται

Κανένα σχόλιο

Μπορεί οι αριθμοί να εμφανίζονται “απογοητευτικοί” ωστόσο επί της ουσίας τα πράγματα για τους οδηγούς στην Κρήτη δείχνουν να πηγαίνουν προς την θετική κατεύθυνση.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα όσα είπε στο Livetalks ο Διοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου, Στέλιος Καρακούδης, με αφορμή τα στοιχεία για ελέγχους που έγιναν την περασμένη εβδομάδα και “έφεραν” το νησί στην πρώτη θέση για μη χρήση προστατευτικού κράνους, ειδικών μέσων συγκράτησης και προστασίας κατά την μεταφορά παιδιών

Το γεγονός ότι οι περισσότερες παραβάσεις, 261 στο σύνολο σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο του Ηρακλείου ενώ είχαμε και 63 στο δίκτυο του Ρεθύμνου, σύμφωνα με τον κ. Καρακούδη “δεν είναι απογοητευτικό αλλά ενθαρρυντικό”.

"Sponsored links"

Ο Διοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου έσπευσε να διευκρινίσει ότι ο αριθμός των παραβάσεων σχετίζεται άμεσα με τον αριθμό των ελέγχων που γίνονται.

Όπως είπε, οι έλεγχοι είναι εντατικοί και μάλιστα δείχνουν ότι οι οδηγοί και οι επιβαίνοντες στα οχήματα ουσιαστικά συμμορφώνονται. “Πάνω από το 90% των οδηγών στην πόλη του Ηρακλείου, φορούν το κράνος, ενώ μεγάλο είναι και το ποσοστό των συνεπιβατών που κάνουν το ίδιο”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

“Στόχος μας είναι να συνετίσουμε και όχι να τιμωρήσουμε” τόνισε ο κ. Καρακούδης, επισημαίνοντας ότι όλα γίνονται για την ελαχιστοποίηση των τροχαίων στο νησί μας.

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις