«Eρωτάται  ευθέως ο κ. Τσίπρας: προσυπογράφει αυτές τις αθλιότητες, του πραγματικού εκπροσώπου του, κ. Βαξεβάνη; Αναμένουμε την τοποθέτησή του.

Η σιωπή σημαίνει αποδοχή της χυδαιότητας», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία για τις παρακάτω αναρτήσεις.

Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης εξαπέλυσε επίθεση στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που στα γραφεία τους είχαν πορτρέτα του πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ, Άρη Βελουχιώτη με ορολογία «βγαλμένη» από τα πρώτα μετεμφυλιακά χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής Καβάλας του κυβερνώντος κόμματος έγραψε στο twitter ότι «πραγματικότητα είναι ότι τον κίναιδο και παιδεραστή Άρη Βελουχιώτη τον είχαν υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία τους!» «Άντε τώρα να πάρεις γραμμή από την υπόγα σου», συνέχισε απευθυνόμενος σε άλλο χρήστη του twitter.

Οι εν λόγω αναφορές του «γαλάζιου» βουλευτή έγιναν σε απάντηση παρατηρήσεων του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπαλάφα για την διαχείριση από την κυβέρνηση της υπόθεσης Λιγνάδη.

Στον Μακάριο Λαζαρίδη μεταξύ άλλων απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, ο οποίος και εικονίζεται σε μία από τις φωτογραφίες που ανήρτησε ο κυβερνητικός βουλευτής.

«Τώρα που βγήκε ο βόρβορος των ΛιγναδοΓεωργιαδηδων που εμφιλοχωρουσε στην παράταξη σας, τολμάς να πιάνεις στο στόμα σου ‘’αυτόν που λευτέρωσε το χώμα που πατάς’’ πετώντας λάσπη χειρότερη και από φασιστικό γουρούνι. Ναι βρε αμόρφωτε αντικομμουνιστή, εμένα είναι τιμή μου και καμάρι μου να έχω στον τοίχο του υπουργικού μου γραφείου τον Άρη, και θα τον ξαναβάλω», έγραψε.

"google ad"