Διπλωματικό θρίλερ για τον Γάλλο ασθενή στο Ηράκλειο με τα μεταλλαγμένα μικρόβια

Κανένα σχόλιο

Διαστάσεις έχει πάρει η υπόθεση του Γάλλου ασθενή που κόλλησε πολυανθεκτικά επικίνδυνα μικρόβια στη Σαουδική Αραβία και παραμένει εδώ και ένα μήνα στην απομόνωση στη ΜΕΘ του Βενιζελείου, αφού με διάφορες δικαιολογίες από τη Γαλλία καθυστερούν την αεροδιακομιδή του σε νοσοκομείο της Λυόν, ενώ τώρα κινητοποιούνται οι αρμόδιες υπηρεσίες για την μεταφορά του το συντομότερο δυνατόν.

“Ενημερώθηκα για το περιστατικό από ειδησεογραφικό σάιτ της Ελβετίας καθώς βρισκόμουν εκεί. Δεν μπορεί να συνεχιστεί η νοσηλεία αυτού του ανθρώπου εδώ, χρειαζόμαστε τα κρεβάτια της ΜΕΘ, πρέπει να πάει στη χώρα του” μας είπε ο πρόεδρος της Ενωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Γιώργος Κωστάκης.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της ΜΕΘ κ. Κιούλπαλη, από το νοσοκομείο της Λυόν δεν έχουν αρνηθεί ξεκάθαρα να νοσηλεύσουν τον Γάλλο, αλλά το αναβάλλουν συνεχώς με διάφορες αιτιολογίες, όπως για παράδειγμα ότι δεν έχουν διαθέσιμο κρεβάτι κ.ά. Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ώρες ο ασθενής παρουσίασε μικρή επιδείνωση και δεν έχει επαφή με το περιβάλλον.

"Sponsored links"

Ο διοικητής ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου Γιάννης Τασσόπουλος μας είπε ότι εκτός από το ελληνικό Υπουργείο Υγείας, ενημερώθηκε και η γαλλική πρεσβεία για την υπόθεση. “Δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι συμβαίνει και αν υπάρχει ζήτημα και με την ασφάλιση του ασθενούς. Το θέμα είναι ότι εδώ δεν μπορεί να συνεχίσει να παραμένει”.

εφημερίδα Πατρις

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today