Διώχνουν νοικοκυριά σε οικονομική δυσκολία από τη ΔΕΗ, όμως δεν τους επιτρέπουν να πάνε σε άλλο πάροχο μέχρι να ξεπληρώσουν

Κανένα σχόλιο

Βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία, όπως χιλιάδες άλλες οικογένειες στην Ελλάδα. Έχουν οφειλές στην ΔΕΗ και δεν είναι οι μόνοι.

Έδιναν ό,τι μπορούσαν από το υστέρημά του προκειμένου να έχουν τουλάχιστον ηλεκτρικό ρεύμα και πλέον ενημερώνονται ότι “πρέπει να αλλάξουν πάροχο, γιατί δεν τήρησαν τους όρους του συμβολαίου τους με την επιχείρηση και αυτό διακόπτεται”.

Για να αλλάξουν όμως πάροχο πρέπει να εξοφλήσουν τα όσα χρωστούν στην ΔΕΗ!

"Sponsored links"

Και κάπως έτσι κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα!

Πρόκειται για τον παραλογισμό που ζει τις τελευταίες ημέρες μια οικογένεια Ηρακλειωτών, με τρία παιδιά.

“Είμαι σε απόγνωση” δηλώνει η κ. Ντίνα (τα πλήρη στοιχεία της είναι στη διάθεση του cretalive), η οποία προσπάθησε να ρυθμίσει της οφειλές της προς την ΔΕΗ, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Αντι ρύθμισης έλαβε δύο επιστολές, η πρώτη από την ΔΕΗ, που την ενημέρωναν ότι διακόπτουν το συμβόλαιο, και η δεύτερη από τον ΔΕΔΔΗΕ με την οποία καλείται να βρει άμεσα νέο προμηθευτή ρεύματος.

Το ποσό της οφειλής κάτι λιγότερο από 3.500 ευρώ και – όπως αναφέρει η γυναίκα – είναι αδύνατο να μπορέσει να τα συγκεντρώσει.

“Τώρα ξεκίνησα να δουλεύω τετράωρο σε μια επιχείρηση και είμαι διατεθειμένη να δίνω και 100 και 150 ευρώ το μήνα” λέει η ίδια, επισημαίνοντας ωστόσο ότι όποιες προσπάθειες έκανε να βρει μια λύση με την ΔΕΗ έπεσαν στο κενό!

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις