15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Δολοφονήθηκε επειδή υπερασπίσθηκε τη δημόσια περιουσία από καταπατητή της, λέει ο Δήμος Πλατανιά για τη δολοφονία του Κώστα Κατσουλάκη

Ημερομηνία:

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία αλλά και οι κάτοικοι του Βαμβακόπουλου από τη δίχως λόγο και αιτία εν ψυχρώ δολοφονία ενός πολύ αγαπητού ανθρώπου, του 42χρονου Κώστα Κατσουλάκη, ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ και προέδρου της τοπικής κοινότητας Ορθουνίου Χανίων δια ασήμαντο αφορμή από τον 60χρονο Δ.Μ.

Ο Κώστας Κατσουλάκης ήταν ένας άνθρωπος που έτρεχε για όλους και για όλα τα προβλήματα της κοινότητας, αγαπούσε το χωριό του και τον τόπο του και ποτέ δεν άφηνε δουλειές στη μέση.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Πλατανιά αναφέρεται στην δολοφονία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ορθουνίου Κώστα Κατσουλάκη:

“Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει την οδύνη και τον αποτροπιασμό του για την άγρια δολοφονία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ορθουνίου Κατσουλάκη Κων/νου, που σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία του Ορθουνίου αλλά και των Χανίων καθώς ο εκλιπών υπήρξε άνθρωπος ευγενής, διακριτικός και ακούραστος εργάτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που διακρίθηκε για το ήθος και την προσφορά του στον τόπο.

Ο Κώστας Κατσουλάκης από την θέση του Προέδρου της Τοπικής του Κοινότητας υπερασπίσθηκε με σθένος τη Δημόσια περιουσία και το Δημόσιο και κοινό συμφέρον για να δολοφονηθεί με άνανδρο τρόπο από έναν καταδικασμένο καταπατητή της δημόσιας περιουσίας.

Σε μια εποχή απαξίωσης της συμμετοχής στα κοινά, ο άδικος χαμός ενός νέου και ευγενούς ανθρώπου με τεράστια προσφορά όχι μόνο στην οικογένειά του αλλά και στο χωριό του και στους συντοπίτες του, αποτέλεσε ένα φωτεινό παράδειγμα αυταπάρνησης, ανιδιοτέλειας και θυσίας για το δημόσιο συμφέρον και το κοινό όφελος αφού ο  Κων/νος Κατσουλάκης υπηρέτησε με πάθος την Αυτοδιοίκηση, ενώ διεκρίνετο από πνεύμα συνεργασίας και αγάπης για τον τόπο καταγωγής του και για τον συνάνθρωπο, τον οποίο ήθελε πάντοτε να υπηρετεί. Για όλους αυτούς τους λόγους καλούμε την Πολιτεία να απονείμει δικαιοσύνη, η οποία αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση για μια ευνομούμενη Πολιτεία.

  • Ο Δήμαρχος Πλατανιά και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία και να εκφράσουν την βαθύτατη θλίψη τους και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

  • Η κηδεία του εκλιπόντος να τελεσθεί με δημοτική δαπάνη.

  • Οι Υπηρεσίες του Δήμου Θα παραμείνουν κλειστές από τις 12.00 μ.μ

  • Οι σημαίες στα Δημοτικά Καταστήματα να παραμείνουν  μεσίστιες κατά την ημέρα της εξοδίου ακολουθίας”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ