Δολοφονήθηκε λόγω υψηλής αίσθησης καθήκοντος

Κανένα σχόλιο

Είναι μία λεπτομέρεια ουσίας.

Ο Κώστας Κατσουλάκης δεν πέθανε προασπίζοντας τη δική του περιουσία.

Ο Κώστας Κατσουλάκης δολοφονήθηκε επειδή ως πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ορθουνίου υπερασπίστηκε τη δημόσια περιουσία. Δολοφονήθηκε λόγω υψηλής αίσθησης καθήκοντος προς τους συγχωριανούς του, προς το αξίωμα που είχε. Δολοφονήθηκε από έναν άνθρωπο που καταπατούσε τη δημόσια περιουσία, αυτή που ανήκει σε όλους μας.

"Sponsored links"

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές πλησιάζουν, και θα κληθούμε να εκλέξουμε άρχοντες.

Ας φροντίσουμε αυτοί που θα εκλέξουμε να έχουν έστω λίγη από αυτή την αίσθηση καθήκοντος προς το κοινό καλό που είχε ο Κώστας Κατσουλάκης.

Θα είναι ο καλύτερος τρόπος να τιμήσουμε τη μνήμη του.

 

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις